joi, 12 februarie 2009

Poza 10 din folderul 5

Am primit iar o leapşă de la Bogdan , care spune cam aşa: mergi în folderul cinci şi publică a zecea poză, apoi spune-i povestea. Iată şi poza:


Eu încă păstrez fotografiile cu colegii de clasă, iar în liceu făceam foarte muuulte poze. Fotografia este făcută în 2006, pe 10 noiembrie. În stânga este Alex. El mi-a fost coleg 12 ani. Ştiu acum doar că este la facultate la Iaşi, ceva legat de informatică. Ne-am întâlnit de câteva ori, întâmplător, prin Câmpulung.

În dreapta este Clip, cred că e singura poză în care este serios. Ne cunoaştem de la grădiniţă. A fost prietenul meu când aveam vreo şase ani. Îmi cumpăra elastice de păr şi ne ţineam de mână. Nu ajungea să apese singur butonul de la sonerie, aşa că îl ajuta mama. A, şi ţin minte ca era blond şi purta o bluză verde. Zece ani mai târziu, mi-a îmbătat pisica. Nu l-am mai văzut de când am terminat liceul.

Leapşa merge mai departe la Misha , Maya , Duda , Aurelian , Andra, Vlad , Dragoş şi la Doomy (sper să fie o poză cu rotopercutanta).

5 comentarii:

Anonim spunea...

Săr'na de leapşă:)) Am nimerit o poză cu poveste în adevăratu' sens al cuvântului:D [bine că nu era un din cele porno:|]<--glumesc:-"

Anonim spunea...

Paradoxal, în folderul cinci sunt poze de la petrecerea de Crăciun din 2007 de la FJSC, când eu eram o umilă candidată care publica texte pe forum, iar în cea de-a zecea sunt (previzibil) eu :)) În următoarea poză sunt împreună cu Shurubel, iar apoi ... şi mai paradoxal, o poză alături de Mihai :)) Şi că tot veni vorba de Mihai, ei bine, atunci ne-am văzut pentru prima dată. Poza aceasta este făcută lângă bradul de Crăciun.

Dyna spunea...

Mya, tare mă bucur că ai răspuns la leapşă. Să ştii totuşi că ar fi o idee bună să îţi faci si tu un blog...

liberace. spunea...

Hey! Ms de leapsa. Mi-ai dat batai de cap:)) Am explicat pe blog de ce? Si e gata. Posted on the blog. Te pup :*

Cosmin spunea...

Pentru ca e vorba de poze o fac aici. Mie nu mi-ai dat leapsa asta>:P