duminică, 19 octombrie 2008

Revelaţii

Nu am scris nimic de mai bine de trei săptămâni, totuşi am mai mulţi vizitatori decât aveam când, într-adevăr, postam ceva. De ce nu am scris? Pentru că nu am avut net şi pentru că am aşteptam să ma calmez (nu complet) şi să nu îmi exprim frustrările într-un mod cel puţin dur (a se citi să nu înjur... o anume instituţie). Totuşi, problemele din ultimul timp (pe care nu mai are rost să le menţionez, cine intră pe blog ştie oricum despre ce este vorba) m-au făcut să realizez câteva lucruri:

- e adevărat, un necaz nu vine niciodată singur
- a te lupta cu birocaţia înseamnă a te lupta cu morile de vânt
- nu mai sufăr de mania persecuţiei; nu e ceva personal, unele persoane sunt pur şi simplu incompetente
- urgent înseamnă peste o săptămână
- magicienii au ajuns şi în învăţământ: fac să dispară şi să reapară lucruri
- poţi trăi fără Internet
- încă o dată, mi-a fost confirmată părerea despre unii colegi. Mare-i grădina Ta, Doamne! Atenţie, "oricând poate sa de-a o maşină peste tine"
- nu orice şut în fund e un pas înainte
- dacă e să se întâmple ceva rău, mi se va întampla (şi) mie
- şi şefii de grupă pot fi flexibili şi de treabă (Mihai m-a obligat să scriu asta)

Uraţi-mi noroc ( ala îmi lipseşte)!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Off.. te pup si sper sa reusesti sa invingi in lupta asta care pare sa nu se mai sfarseasca. FJSC nu merita tot ce ai facut tu pentru ei... si tu, cu siguranta, nu "meriti" "recunostinta" asta... Trist.

Anda spunea...

Mult noroc! :)
Cu siguranţă vei reuşi.

Anonim spunea...

Asteptam o Dyna vesela si nebunatica asa cum erai inainte!!!

Ana Maria spunea...

Se pare ca vietile noastre de studenti in aceasta institutie se supun din ce in ce mai des legilor lui Murphy...Imi pare rau ca a trebuit sa te lovesti de astfel de necazuri ..Iti sunt alaturi :*

liberace. spunea...

Când am citit eu articolul a trecut ceva vreme de când tu îl aveai pe blog. Sper că acum ești mai obișnuită cu anumite "reguli" din diverse instituții. Eu cred că astea sunt cele mai mici necazuri pe care viața ți le rezervă. Succes! :*

Anonim spunea...

Huuug.
Ai uitat să specifici in limbaj adecvat că există o anumită persoană (a se citi psiho-studentă în Iaşi) care te "urăşte" enorm.
Lasă, Grădina lui Big Boss e plină de "lepădături", de "Adami şi Eve" şi aici. Am întâlnit şi eu persoane care habar nu au să scrie corect gramatical şi au pretenţii că sunt la jurnalism în Iasi. Ca să nu mai spun de gradul sporit de irascibilitate existent în aerul ieşean, mai ales în jurul aceleaşi facultăti mai sus amintite.
Eh, noi să fim sănătoşi. Keep it simple şi spor la facultate. Baftă şi te aştept la o cafea în viitorul apropiat :D .
P.S.1. I hate you (hugs)
P.S.2. Mi-am facut si eu blog