sâmbătă, 5 iulie 2008

FAQ !

Admin a avut o iniţiativă drăguţă. A creat o secţiune de întrebări frecvente legate de FJSC şi viaţa studenţească. Parcă forumul şi FJSC News nu erau suficinte... Eh, www.etajul6.ro/faq a fost creat pentru candidaţii şi studenţii leneşi. Parcă un bun jurnalist (sau viitor jurnalist) trebuie să ştie să caute informaţii, nu să i se ofere totul de-a gata.

Pe forum, există un subiect care le permite studenţilor şi candidaţilor să propună întrebări pentru www.etajul6.ro/faq . Iată ce vrea să ştie un candidat, poate un viitor student FJSC şi un viitor jurnalist: “ Cum te prezinţi la examen? Ce faci la examen? Cât de inteligent trebuie să fi ca să intri la FJSC? “.

Voi încerca să răspund eu, deşi probil acest individ nu va ajunge niciodata pe blogul meu (oricum, doar câteva persoane ştiu de existenţa lui, nu dau linkul până nu reuşesc să îmbunătăţesc designul. Recunosc, mă depăşeşte… ) . FJSC e o facultate foarte strictă. Cămaşa albă şi sacoul sunt obligatorii. Dacă nu ai pantaloni la dungă, nu vei putea intra în sala de examen. Nu sunt acceptaţe nici fetele ale căror fuste sunt mai scurte de două palme deasupra genunchiului. La examen, poţi face ce vrei tu. Flirtezi cu blonda de lângă tine, bei o bere, dormi. Doar pentru asta ai venit, nu? Pentru a intra la Jurnalism, poţi să ai şi inteligenţa unui melc. Nu contează, atât timp cât şti să scri în limba română. Eu îi urez multă baftă la admitere, va avea nevoie.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Aaaah, te-am prins! Ai blog! :D