sâmbătă, 13 septembrie 2008

123

by Mihai

Cu siguranta si Dyna e de acord cu mine (ca altfel nu mi-as fi permis sa dau curs invitatiei ei de a posta ceva aici).

Pentru mine, anul asta la buget la FJSC au intrat 123 de persoane. Pe multe dintre ele nu le cunosc. Unele au facut meditatii in particular, altele au furat meserie (de) pe forum, fara sa scrie macar un text, iar altii pur si simplu au avut inspiratie, idei foarte bune sau noroc.

DA, mi-au placut unii candidati mai mult decat altii pe forum. Dar asta pentru ca am considerat ca sunt mai bine pregatiti (mai talentati sau mai constiinciosi in a da sfaturi). I-am laudat de fiecare data cand am avut ocazia. DA, am confundat (si confruntat) "Meditatiile gratuite" cu rezultatele de la admitere (n-ar fi trebuit? Mie asa mi se pare normal). Si, pentru mine, trei candidati au fost admisi la buget, pe locurile speciale de moderatori, de devotati, de favoriti, de foarte buni, de cum vreti voi.

Am vorbit (personal sau pe net) cu foarte multi candidati, cu cativa sunt foarte apropiat, dar NICIODATA nu le-am laudat nemeritat textele de pe forum. Pe cei buni i-am criticat (uneori poate prea dur sau aparent distant), dar numai ca sa devina si mai buni.

Dar, ca tot vorbiram de persoane foarte apropiate, forumul a repurtat un adevarat succes printre TOTI candidatii (remarcat chiar si de Admin). Am devenit, mai mult decat anul trecut, o comunitate.

Vreau sa-i felicit sincer pe toti cei care au intrat la buget. E meritul lor. Al tuturor celor 123.

Mihai_

7 comentarii:

Anonim spunea...

Din falsa modestie simt ca postul asta mi se adreseaza si mie. Sper doar ca anul viitor sa pot face aceleasi lucruri pe care voi le-ati facut pentru noi,sa dau mai departe un bine pe care l-am primit si eu...si...FJSC sa atinga macar trei sferturi din asteptari. :) Multumim! (cei 123:) )

Anonim spunea...

Gata cu modestia, Andreea :P Sigur ca ti se adreseaza. Felicitari!

liberace. spunea...

Eu vreau să îi mulțumesc Dynei, Oanei și lui Mihai pentru ajutorul oferit pe forum. Voi ați participat la crearea acestei formații "123" :) Foarte drăguț postul. Eu abia aștept să vă cunosc și face 2 face.

Anonim spunea...

120 + 3 se adreseaza unor persoane foarte dragutze, care oricum, din punctul nostru de vedere, sunt bugetare ! M-ai impresionat cu aceste cuvinte, Mihai ;)) FJSC intr-adevat este, dincolo de o super facultate, o comunitate din care toti si-ar dori sa faca parte .

Anonim spunea...

Multumesc de aprecieri, Andela. Sper ca toate aceste trei persoane vor intelege aspectul cel mai important, pe care l-ai mentionat tu: comunitatea FJSC. Oricum, pot chiar sa profite de sistemul Bologna si sa treaca la anul la buget :D.

Anonim spunea...

Multumesc :)
Oricum, cei care sunt acum pe forum, printre care si admisii, si`au cam luat nasul la purtare, sunt prea de tot. Daca tu erai rea, dar subtila, ei sunt rai si arata asta vehement intr`un mod prostesc. :D Cam copii la faza asta. Dar poate se redreseaza si ei...ca nu e corect. Rangul de student trebuie dovedit..nu luat in ras. Salutari!

Anonim spunea...

Să demonstreze cele 3 magnifice că meritau să fie la buget. Să le vedem ce pot! Hai să nu ”plângem” pe nimeni că nu a murit nimeni.