luni, 23 martie 2009

A doua oară mi-a plăcut mai mult

Din seria „ce pricepe o fată pe stadion”

Am fost, pentru a doua oară, la un meci important de fotbal. Promisiunea rămâne promisiune, aşa că am fost cu Mihai şi Oana pe Giuleşti, la meciul dintre Rapid şi Oţelu.

Iniţial, am vrut să stam la tribuna a doua. Ne-am răzgândit, ne-am ghidat după lozinca „ scump, doamnă, scump, dincolo era mai ieftin” şi ne-am luat bilete la peluză. Am preferat să dăm 15 lei pe bilet, în loc de 40. Şi a fost o decizie inspirată. Am stat în mijlocul galeriei rapidiste, am cântat şi am jubilat la fiecare gol al Rapidului.

Nu am înţeles ce s-a întâmplat când arbitrul a revenit asupra deciziei de a de penalty pentru giuleşteni. M-am dumirit abia când am ajuns acasă şi am deschis laptopul.

Eu am pierd două din cele patru goluri ale Rapidului, mă chinuiam să îmi aprind o ţigară. Şi mi-am dorit ca alb-vişinii să înscrie din nou, să înţeleg de ce se bucură toţi în jurul meu. Dorinţă indeplinită în minutul 92, spre bucuria galeriei giuleştene. Mi-a fost totuşi milă de cei 100 (maxim) de suporteri ai Oţelului.

Prima oară, mi-a plăcut mai mult stadionul. Mihai spune că este singurul stadion din ţară unde sunt interzise seminţele. Eu îl cred pe cuvânt, dar nu înţeleg de ce nu se întâmplă acelaşi lucru peste tot. În schimb, sâmbătă am savurat spectacolul – atât cel oferit de echipă, cât şi cel oferit de suporteri. Ah, şi să nu uit: pe stadion pot cânta fără să îşi astupe nimeni urechile ( au existat şi cazuri în care am fost plătită să tac). Abia aştept meciul cu Dinamo.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Am nimerit bine, a fost unul din cele mai reusite meciuri ale Rapidului. La meciul cu Dinamo o sa fie nebunie si mai mare in tribune, chiar daca nu jucam in Giulesti. Singura surpriza neplacuta a fost, cum ai zis si tu, pretul prea mare de la tribuna a doua. De acolo am fi vazut mai bine, dar in peluza a fost atmosfera mai speciala :>

Anonim spunea...

Scurt si la obiect:
-orice meci al Rapidului e important;
-toata stima pentru Mihai pentru ca a inceput "rapidizarea" ta(si se pare ca o va duce pana la capat); :)
-datorita si unor asemenea meciuri si unor asemenea momente SUNT MANDRU CA SUNT RAPIDIST!!!; ;)
-continua tot asa iar in curand vei deveni o clienta fidela a casei de bilete de pe Giulesti :D

Cortizo spunea...

Crezi ca vei merge pe dinamo? :))

Anonim spunea...

Mare grija pe cotroceni.

Hai Rapidu'

Sorina spunea...

Mandra de Mihai. Se pare ca e plin de surprize baietelul asta.
Mandra de tine ca ti-a placut si ca vei mai veni(stiu asta).
Mandra de meci si de Rapidul meu.
Mandra...de mine!
Bravo Mihai, bravo Dyna, hai Rapidu`!

Anonim spunea...

Suntem peste tot acasa
Portile ni se deschid
Nu-i echipa mai frumoasa
Si iubita ca Rapid!!!

NoOne spunea...

Cand un "tip" citeste un titlu de "tipa" care suna: "A doua oara mi-a placut mai mult" in nici un caz nu se gandeste ca articolul respectiv ar putea sa fie despre prepararea oualelor umplute sau despre culesul napilor sau... mersul pe stadion.

Poate a doua oara o sa-mi placa si mie mai mult dar... astept intai sa merg prima oara.

Recomand un "Green Street Hooligans" in timpul liber. ajuta la digestie.

Eu acum trec la alt articol pentru ca aici am batut campii.

Anonim spunea...

bravooo pentru ca ai ales rapidul!! :D (inteleg ca nu erai demult rapidista)
si ma bucur sa descopar noi Rapidisti :)